Clinica Hayat Dent

Cu totii putem avea un zâmbet sănătos și frumos, și cu ajutorul nostru este mai ușor de realizat!

Bine ai venit la clinica stomatologica ”Hayat Dent”, situata  pe  B-dul Mamaia nr.231, Constanta .   Prin profesionslism, atenție pentru detalii și răbdare, oferim pacienților noștri confortul de care au nevoie, în fiecare etapă a tratamentului.

Medicina  dentara moderna ofera noi solutii terapeutice particularizate, cu avantaje estetice si functionale, pentru rezolvarea diferitelor situatii clinice cu care se confrunta un pacient.

In cadrul   Clinicii ”Hayat Dent”, beneficiati de : Implanturi dentare, chirurgie BMF, fatete dentare cu si fara preparatie, lucrari  protetice pe suport zirconiu, incrustatii ceramice, diferite aparate ortodontice (metalic, ceramic, safir, lingual), pentru indreptarea dintilor, igienizare profesionala, tratament de albire   profesionala. prin cele mai noi metodete de tratament utilizate de specialistii clinicii.

Prin noile descoperiri stiintifice si tehnologice, ne bucuram ca putem oferi fiecarui pacient al clinicii’’Hayat Dent” tratamente de calitate, estetica si functional exceptionale, aducand astfel un plus de sanatate, confort si  incredere in viata lor.

Misiune si valori

  • Calitatea serviciilor noastre stomatologice este asigurata de echipamentele ultramoderne, de cele mai bune materiale, de laboratoare certificate, de professionalism, de experienta ce o are echipa de medici specialisti pe fiecare domeniu.
  • Investim in educatia noastra profesionala si apreciem in mod deosebit procesul de  invatare zilnic, aprofundand toate oportunitatile de invatare si imbunatatire a celor mai recente tehnici si proceduri dentare.
  • Fiecare pacient este important si suntem aici pentru a va asculta nevoile, obiectivele si preocuparile dumneavoastra individuale. Vom lucra in colaborare cu dumneavoastra pentru a crea un plan personalizat pentru realizarea si mentinerea  unui zambet sanatos si frumos.
  • Suntem transparenti si explicam in detaliu fiecare etapa a tratamentului, diferentele dintre materiale, avantajele si dezavantajele, precum si costurile fiecarei variante de tratament.
  • Conditii de maxima igiena in derularea tuturor manoperelor si tratamentelelor stomatologice.

Tehnologii de ultimă generaţie şi echipamente moderne. Tehnici de lucru fără durere şi medici implicaţi total în a vă transforma pur şi simplu viaţa. Zâmbiţi, cu încredere!

Fă-ți o programare la Hayat Dent și convinge-te că suntem alegerea corectă pentru ca zâmbetul tău să fie cu adevarat fermecător!

APEL URGENTA DENTARA