Termeni si conditii

Clinica Hayat Dent > Termeni si conditii

Termene si conditii

 

HAYAT DENT- Clinica Dentara   

  1. MAMAIA NR.231, COD 900561

CONSTANTA

  1. Folosirea acestui site implica acceptarea termenelor si conditiilor prezentate mai jos. Hayat Dent –Clinica Dentara  isi rezerva dreptul de a modifica aceste prevederi  fara o alta notificare, indiferent de instiintarile prealabile, utilizarea continua a serviciilor reprezinta acordul dumneavoastra asupra acestor modificari.
  2. Informatiile furnizate de dvs. trebuie sa fie corecte. Optand pentru abonarea la newsletter, va obligati sa ne furnizati corect numele, adresa si alte informatii utile. Folosirea unor date false sau neactualizate poate duce la imposibilitatea de a va contacta.
  3. Termenele si conditiile se aplica tuturor utilizatorilor site-ului hayatdent.ro si poate contine link-uri  spre alte website-uri , care nu sunt proprietatea acestui website. www.hayatdent.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru continutul si/sau termenii de utilizare a oricarui alt website.
  4. Accesul pe acest website se face gratuit. Hayat Dent- Clinica Dentara garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe site-ul hayatdent.ro si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera., fara acordul scris al Hayat Dent-Clinica Dentara. Informatiile continute in site sunt proprietatea Hayat Dent-Clinica Dentara, al colaboratorilor sau clientilor acesteia, si nu pot fi prelucrate, preluate sau modificate fara acordul prealabil al proprietarului.  Sunteti de acord sa nu folositi, copiati, distribuiti continutul acestui website in scop comercial.  Scopul website-ului este de a informa, de a ajuta utilizatorii sa gaseasca cat mai usor, structurat si rapid informatiile necesare . www.hayatdent.ro este un site de prezentare al serviciilor proprii sau ale colaboratorilor sai.
  5. Toate datele, informatiile, comunicatele, comentariile, inclusiv cele cu caracter financiar, continute de situ-ul hayatdent.ro sunt furnizate publicului doar pentru informarea acestuia; astfel de informatii nu constituie o oferta de vanzare, nu reprezinta consultanta pentru investitii sau recomandare pentru participarea la tranzactii de orice natura. Hayat Dent-Clinica Dentara  isi rezerva dreptul de a adauga, modifica sau retrage oricand informatii din acest site. Desi Hayat Dent-Clinica Dentara depune eforturi pentru a prezenta publicului prin intermediul acestui site informatii exacte si actuale, aceasta nu este responsabila pentru nici o eroare sau omisiune cuprinsa in informatiile continute de site-ul www.hayatdent.ro .
  6. Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la preluarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Hayat Dent-Clinica Dentara va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de Utilizatori. Prin Termeni si Conditii Utilizatorii sunt informati ca datele personale pe care le furnizeaza sunt prelucrate in scopul oferirii in conditii optime de catre Hayat Dent- Clinica Dentara a serviciilor pe internet, a serviciilor de furnizare de bunuri si servicii, a serviciilor de reclama, marketing si publicitate si statistica.

Datele personale sunt furnizate de catre Utilizatori in momentul abonarii la newsletter. Colectarea acestor date se face exclusiv in scopul tinerii unei evidente despre folosirea site-ului www.hayatdent.ro . Conform Legii nr.677/2001, Utilizatorii beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei. Totodata, Utilizatorii au dreptul sa se opuna prelucrarii datelor personale care ii privesc si sa solicite stergerea lor. Pentru  exercitarea acestor drepturi, utilizatorii pot trimite email la office@hayatdent.ro pentru a cere acest aspect.

  1. hayatdent.ro se adreseaza tuturor categoriilor de varsta. Prin utilizarea acestui website ati luat la cunostinta si sunteti de accord cu termenele si conditiile prezentate in aceasta pagina.

 

HAYAT DENT – CLINICA DENTARA

www.hayatdent.ro

CONSTANTA, STR. BD. MAMAIA NR 231, COD 900561

APEL URGENTA DENTARA